Csollány

Csollány Szilveszter sajtóértesülések szerint súlyos állapotban fekszik a kórházban. A tornász változatlanul az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán fekszik.


Vorosodo Vegzetfa Clerodendrum Bungei Flora Flowers Rare Flowers Edible Plants

Zacher Gábor most elmondta milyen esélyei vannak az egykori sportolónak aki több mint ötven napja küzd az életéért.

. December elején derült ki hogy Csollány Szilveszter válságos állapotban lélegeztetőgépre kötve fekszik kórházban tüdejét megtámadta a koronavírus. A Blikk az elsők között számolt be arról hogy Csollány Szilvesztert december 3-án a koronavírus szövődményeként tüdőgyulladással szállították a soproni kórházba illetve hogy az 51 éves tornász állapota olyan súlyossá vált hogy lélegeztetőgépre kellett kötni. Gyógyulásáért az egész ország imádkozik.

A sportoló felépüléséért azóta is szinte az egész ország imádkozik s egykori edzője mellett. A tornaszövetség sportigazgatója Berki Krisztián is hisz a felépülésében. Sokan támadták Csollányt azért mert közösségi oldalán vírustagadó és oltásellenes tartalmú posztokat osztott meg.

A sportvilág egy emberként aggódik Csollány Szilveszterért ugyanis gyanúsan nagy a csend az olimpikon körül. Csollány Szilveszter gyönyörű sportolói karriert futott be a 90-es és 2000-es években. Az olimpikon koronavírus miatt szorult kórházi kezelésre és mind ez idáig azt lehetett hallani róla hogy nem volt beoltva.

A tornász európai- és világbajnokságot is nyert 2000-ben pedig az egész ország őt ünnepelte amikor a sydney-i olimpián aranyérmet szerzett. Azt az értesült hogy lélegeztetőgépen van és eleinte Sopronban kezelték majd Budapestre szállították a Magyar Tornaszövetség nem erősítette és nem is. Csollány Szilvesztert még mindig műtüdőn kezelik és továbbra is élet halál között van.

Csollány Szilveszter novemberben került kórházban és állapota annyit romlott hogy speciális gépekre tették. Aggasztóan keveset tudni Csollány Szilveszter állapotáról akit jelenleg is lélegeztetőgéppel tartanak életben az egyik budapesti kórházban. Az 51 éves olimpiai Európa- és világbajnok tornász elkapta a koronavírust.

Ezt törte most meg egy kutatóorvos aki megdöbbentő információval állt a nyilvánosság elé. Letoha Tamás szegedi kutatóorvos nevét azután ismerte meg a hazai közvélemény hogy a szakember minden korábbinál részletesebb információkat osztott meg a koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter tornászbajnokról - adta hírül a Promotionshu Oltott volt. Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben ápolják az olimpiai bajnok tornászt a legjobb orvosok dolgoznak a felépüléséért.


9 Het Csollany Szilveszter Receptjei Men Casual Mens Tops Button Down Shirt


Gymnastics Pictures Gymnastics Photos Gymnastics Photography


Csollany Szilveszter 2000 Sydney Athlete Scientist Class Ring


Snape By Freestarisis Deviantart Com On Deviantart Snape Harry Potter Harry Potter Severus Snape Severus Snape Fanart


Sydney 2000 Csollany Szilveszter Artistic Gymnastics Rings Artistic Gymnastics Gymnastics Gymnastics Rings


Tinninniburi On Twitter Severus Snape Snape Fan Art Harry Potter Severus Snape


Tumblr Is A Place To Express Yourself Discover Yourself And Bond Over The S Harry Potter Coloring Pages Harry Potter Illustrations Harry Potter Severus Snape


Szilveszter Csollany Gymnastics Hungary Gymnastics Figure Skating Tank Man


Csollany Szilveszter Google Kereses Olympic Champion Sports Olympics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel